Folosirea site-ului www.suchi.ro (vizitarea sau cumpărarea produselor) implică acceptarea acestor termeni și condiții.

Noi vom face tot posibilul să beneficiati de cel mai bun serviciu de cumpărături online, oferindu-vă informații complete și permanent actualizate.

Toate produsele prezentate pe www.suchi.ro pot fi achizitionate dacă sunt disponibile pe stoc.

Culoarea produselor noastre, exact așa cum o vedeti pe www.suchi.ro, depinde de proprietățile monitorului pe care îl utilizati și este posibil să difere sensibil față de culoarea reală.

Toate prețurile afișate pe www.suchi.ro sunt în lei și conțin TVA. Prețurile pot suferi modificări, fără o înștiințare prealabilă, însă pentru comenzile deja plasate, prețurile vor fi cele din momentul înregistrării comenzii.

Produsele pot fi returnate în termen de 30 de zile. Orice retur făcut fără înștiințarea noastră prealabilă de către client nu va putea fi procesat.

Pentru a putea fi returnate, produsele trebuie să fie în ambalajul original intact, să aibă eticheta și să nu fi fost purtate sau/și spălate ori deteriorate din alte cauze.

 

Din motive de igienă, produsele purtate sau/și spălate nu pot fi acceptate la retur.

 

Din motive de igienă, chiloții nu pot fi returnați.

 

Transportul în cazul retururilor este suportat de către client.


Întregul conținut al site-ului www.suchi.ro (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică WEB, etc) este proprietatea SC YAMYEMY SRL și este apărat de Legea drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acord a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.